Stubbekøbing Havn

Stubbekøbing Havn i Grønsund

Havnen ligger centralt i Stubbekøbing, som er Danmarks ældste købstad, der går helt tilbage til 1354. Havnen anløbes direkte fra sejlrenden i Grønsund og er et godt stoppested på turen. Stubbekøbing Lystbådehavn er løbende renoveret med ny bro med 4-5 m brede pladser, strøm og vand. Fra havnen har man udsigt over Farøbroerne. Veteranfærgen Ida ligger til i Stubbekøbing og bringer rejsende videre til Bogø.

Der er et hyggeligt miljø på havnen med både shelter, lege- og grillplads. Industrihavnen og Lystbådehavnen ligger side om side, hvilket giver liv omkring havnen. Stubbekøbing Lystbådehavn er desuden hvert år vært ved Hessenregattaen, hvor op til 80 skibe anløber havnen fra Tyskland. 

Se også Nordeuropas største samling af motorcykler kan ses på Motorcykel- og Radiomuseum. For naturelskere kan en cykeltur langs den smukke kyststrækningen ved Østersøen anbefales.

Havnen danner rammer for et aktivt klubliv. Bl.a. holder Sejl- og Motorbådsklubben Grønsund til på havnen og arrangerer sommeren igennem flere kap- og pålideligheds sejladser.
Stubbekøbing Strandjagtsforening har et nyt klubhus på havnen og sejlere er velkommen til at benytte faciliteterne.

Velkommen til Stubbekøbing Havn og Lystbådehavn.

Havnefoged

Henrik Andersen

Havneassistent

Carina Rasmussen

Havneassistent

Per Frederiksen

Havnepenge

  0 -   8 m135 Kr
  8 - 10 m145 Kr
10 - 13 m190 Kr
13 - 15 m225 Kr
15 - 20 m325 Kr
20 -580 Kr

Priserne er inkl. støm, vand og Wi-fi.
Havnepenge betales i automaten med betalingskort. 
Der betales med kontanter ved henvendelse på havnekontoret.

Stubbekøbing Havn

Vestrehavn 3
4850 Stubbekøbing
Tlf.: 51 74 01 09

stubhavn@guldborgsund.dk