Stubbekøbing Havn

Stubbekøbing Havn i Grønsund

Havnen ligger centralt i Stubbekøbing, som er Danmarks ældste købstad, der går helt tilbage til 1354. Havnen anløbes direkte fra sejlrenden i Grønsund og er et godt stoppested på turen. Stubbekøbing Lystbådehavn er løbende renoveret med ny bro med 4-5 m brede pladser, strøm og vand. Fra havnen har man udsigt over Farøbroerne. Veteranfærgen Ida ligger til i Stubbekøbing og bringer rejsende videre til Bogø.

Der er et hyggeligt miljø på havnen med både shelter, lege- og grillplads. Industrihavnen og Lystbådehavnen ligger side om side, hvilket giver liv omkring havnen.

En af de populære attraktioner nær havnen er Nordeuropas største samling af motorcykler, som kan ses på Motorcykel- og Radiomuseum. For naturelskere kan en cykeltur langs den smukke kyststrækningen ved Østersøen anbefales.

Havnen danner rammer for et aktivt klubliv. Bl.a. holder Sejl- og Motorbådsklubben Grønsund til på havnen og arrangerer sommeren igennem flere kap- og pålideligheds sejladser. Stubbekøbing Strandjagtsforening har et nyt klubhus på havnen og sejlere er velkommen til at benytte faciliteterne.

Velkommen til Stubbekøbing Havn og Lystbådehavn.

Læs mere

Havnepenge

Priserne er inkl. 2 personer, børn under 12 år er gratis.
Ekstra person 25 kr.

  0 -   8 m225 Kr
  8 - 10 m235 Kr
10 - 13 m280 Kr
13 - 15 m320 Kr
15 - 20 m430 Kr
20 -710 Kr

Autocamper: 225 kr.
Bad, strøm, vand og Wi-fi er inkluderet i prisen.
Havnepenge betales i automaten med betalingskort.

Stubbekøbing Havn

Vestrehavn 3
4850 Stubbekøbing
Tlf.: 51 74 01 09

[email protected]

Havnefoged

René W. Hansen

Havneassistenter
Jens-Henrik Sylow Lose
Rasmus Andersen