Nexø Havn

Nexø Havn - Lystbådehavn på Bornholm

Nexø Havn er Bornholms største fiskerihavn, og havnen har således også et værft. Gæstesejlere velkommen i havnens nordligste bassiner, hvor der er helt nye faciliteter, herunder 2 trollingramper, vaskeri, grill og røgeovn, samt gratis Wifi.

Havnens placering direkte til Nexø centrum, omkranset af restauranter, butikker, museer og kunsthåndværk mm. danner en fin ramme hvor 2870 meter kaj giver god plads til gæstesejlere i alle størrelser.

Læs mere

De 3 nordligste af disse bassiner er, sammen med den gamle tørdok, den eneste større havn i Danmark, der er opført af sandsten. Et naturligt materiale at anvende, da det er forekommer i grundfjeldet.

Nexø Havn er øens største fiskerihavn. I sommermånederne er der passagerrute til polen, og en uge med jazz i hele byen. Byen rummer endvidere et stort udvalg af dagligvare og specialbutikker, et aktivt silderøgeri og en bådudstyrsforretning.

I havnens nærområde er der spændende lokaliteter at besøge, som f.eks. den spændende Stenbrudssø, med put and take fiskeri. Nord for søen skiller Syd- og Nordeuropas undergrund, så her kan man stå med den ene fod i Nordeuropa og den anden i Sydeuropa. 

Læs mere

Nexø Havn

Sdr. Hammer 10
3730 Nexø
Tlf. 56 49 22 50

www.nexohavn.dk