Ishøj Havn

Ishøj Havn i Køge Bugt

Ishøj Havn ligger tæt på København i Køge Bugt. Havnen er præget af liv og aktivitet, med Museet Arken som nærmeste nabo. De mange klubber på havnen bidrager til den intense atmosfære, der ofte hører en havn til. Lystbådehavnen er blevet til på kunstigt skabte øer, Søhesten og Hummeren, som opdeler området i flere, små lommer. Det giver en hyggelig atmosfære, som sjældent opleves på en stor havn. Her er grønne områder, strand og alt den friske luft, man kan ønske sig.

Havnekort

På hver af øerne er der restaurant, bad og toilet samt grillpladser. Desuden en lille dagligvarebutik, maritim tøjbutik, sejlmager og bådudstyrsforretning. Tempo bådsalg - en af landets største – har Ishøj som salgssted og anvender broerne tæt ved forretningen til salg af både. Gæster må frit benytte de øvrige pladser, markeret med grønne skilte. Der er Blå Flag på havnen og miljøet er i top.

Her er fantastiske muligheder for børnene. Den ene Ø 'Vandhunden' har et fint naturcenter, hvor børn kan deltage i forskellig aktiviteter. Kunstmuseet Arken er nærmeste nabo og et besøg værd for havnens gæster og fastliggere. Og mange af de besøgende fra Arken kommer ofte på havnen for at nyde den maritime stemning. Velkommen til Ishøj Havn og lystbådehavn.

ARKEN ligger kun 200 meter fra havnen og er en oplevelse, du ikke må gå glip af. Har du lyst til at opleve mere, er der fine busforbindelser med stoppested ved havnen. Og toget kører til centrum af københavn med alle byens attraktioner.

Havnepenge

Alle både163 Kr
Slæbested  58 Kr

Vand er inkluderet i prisen.
Kort til strøm og baderum kan købes i automaten ved havnekontoret.
Frihavnsordning: 25 kr.

Havnefoged

Frank Carlsen

Tlf 20 13 74 04
havnefoged@ishoj-havn.dk

 

Kontorassistent

Anne Tipsmark
Tlf 43 73 00 04
havnekontor@ishoj-havn.dk

Ishøj Havn

Havnekontoret
Søhesten 3 B
2635 Ishøj
Tlf.: 43 73 00 04

www.ishoj-havn.dk

Mød os på Facebook