Gilleleje Havn

Gilleleje Havn - Lystbådehavn på Nordsjælland

Gilleleje Havn med den store lystbådehavn er samtidig Sjællands største fiskerihavn. Her er den maritime stemning intens, fyldt med kuttere, garn og skibe på bedding. De gamle pakhuse er ombygget til restauranter og butikker. Med byen tæt på, er indkøbsmulighederne og oplevelserne mange.

Havnen er opdelt, så lystbådehavnen ligger mod øst i sit eget afsnit. Her kan gæstesejlere ligge i fred og ro, adskilt fra den travle fiskerihavn. Efter stormen Bodil I 2013 er havnen renoveret for flere milioner med helt nye broer, strøm og vand. Også en ny toiletbygning er det blevet til. I sommerperioden inddrages dele af fiskerihavnen til lystbådehavn, så der er mulighed for at ligge langskibs, tæt på restauranter og butikker. 

Gilleleje Havn har alle moderne faciliteter og en ny, stor legeplads. I byen venter mange oplevelser, bl.a. er torvedage torsdage og lørdage er et stort tilløbsstykke. Besøg også Fyrhistorisk Museum på Nakkehoved, Gilleleje Museum med bla. Skibshallerne og museets Isefjordsbåden Vilhelm, som ligger i dag fortøjet ved Kanalen i Gilleleje Havn.

Læs brochure om havnen her

Velkommen til Gilleleje Havn!
 

Havnepenge

Havnepenge betales efter bådens bredde i meter.

     0 - 2,45150 Kr
2,46 - 3,45180 Kr
3,46 - 4,45200 Kr
4,46 -300 Kr

Strøm: 20 kr.
Betaling i automaten ved havnekontoret.

Havnemester

Jesper Jørgensen
gillelejehavn@gmail.com

Gilleleje Havn

Havnen 5
3250 Gilleleje
Tlf.: 48 30 16 63

www.gillelejehavn.com