Agersø Lystbådehavn

Sejl til Agersø Lystbådehavn

Sejlere på vej gennem Storebælt bør besøge Agersø - en af de naturskønne danske småøer, som ånder af idyl og ro. Øen ligger godt placeret ved sydvestsjællands kyst med østvendt havnebassin - et oplagt stop på vejen. Her er et aktivt og charmerende havnemiljø, opdelt i færgehavn, fiskerihavn og en lystbådehavn med plads god plads til gæsterne.

Agersø Lystbådehavn har det meste af det, som sejlerne har brug for. Roligt havnebassin og god service. Frisk morgenbrød, aviser og dagligvarer købes hos købmanden, kun 500 meter vest for havnen. Gratis udlån af cykler til gæstesejlere, så I kan nyde en tur øen rundt. Her er salg af benzin, diesel og diverse smøreolier. Ved behov for teknisk assistance har vi bådekran op til 5 tons og et godt netværk af kyndige reparatører.

Der er havnecafé- og grill på lystbådehavnen, sejlerstue med køkken og TV, gratis wi-fi og faciliteter til tøjvask og tørring. Grillpladserne er nyindrettede, og der er legeplads til dem, der vil. Havnen har også sauna. 700 meter fra havnen i den nordlige del af byen ligger kro med vinudsalg, gårdbutikker, den gamle smedje, børstebinderi, mølle og kirke. Her er gode badeforhold - både friske og salte, og masser af muligheder for friskfanget fisk.

Vil du hellere rundt på øen uden de store fysiske anstrengelser, kan man leje kroens traktorbus med plads til ca 30 personer. Undervejs hører I om øen og oplever noget af den smukke natur, ofte krydret med et væld af dyr og fugle. Besøg Skansen på øens sydspids, genopført med fæstningsværket, som det så ud under Englandskrigen.
Eller I kan bare nyde freden og roen på vores smukke, lille ø.

Velkommen!

Havnepenge

  0 -   6,99 m135 kr
  7 -   9,99 m155 kr
10 - 14,99 m175 kr
15 - 19,99 m215 kr
20 - 415 kr

Sauna pr. time: 40 kr.

Strøm er inkluderet i havnepengene.
Klippekort:
5 overnatninger = 1 gratis
10 overnatninger = 2 gratis

Autocampere

Autocampere er velkommen på Agersø Havn, og alle havnens faciliteter stilles til rådighed.
Pris pr døgn: 125,-

Agersø Lystbådehavn

Agersø Møllevej 13
4244 Agersø
Tlf. 40 51 88 84

kontakt@agersoe-havn.dk
www.agersoe-havn.dk

 

Havnefoged

Lasse B Svenningsen
lasve@slagelse.dk

Tlf. 21 48 61 85