Vedbæk Havn

Sejl til Vedbæk Havn

På Sjællands østkyst - midt mellem København og Helsingør - ligger Vedbæk Havn som en perle i grønne omgivelser og med Blå Flag sandstrande på begge sider af havnen. Her er atmosfæren imødekommende og venlig i en flot og velholdt lystbådehavn. Havnen er ikke kun mål for lystsejlere - mange lokale nyder de maritime omgivelser og især strandene med grillpladser tæt på.

Ved den sydlige badestrand er den store terrasse det perfekte sted at grille. Nord for havnen ligger i tilknytning til stranden en rigtig god og moderne motionsplads. Fiskerne lander hver dag friske fisk, fanget i Øresund - kom med din bærepose og køb dine fisk direkte fra kutteren.

'Provianten' på lystbådehavnen har åbent fra marts til oktober. Rækker udvalget ikke, ligger dagligvarebutikken Irma få skridt fra havnen. Ellers rummer Vedbæk by mange indkøbsmuligheder. I gå-afstand kører toget og bussen fra stationen i byen sydpå til København og nordpå til Helsingør. På under en halv time er du tæt på de mange kulturoplevelser, som byerne byder på. F.eks Tivoli, Louisiana, Kronborg og meget mere.

Gæster kan ligge ved alle pladser med grønne skilte, fortrinsvis på tværmolerne ved bro C, D og E.

Velkommen til Vedbæk Havn!

Læs mere

Havnepenge

Betaling efter bredde:

    0 - 4,99 m200 Kr
5,00 - 250 Kr

Bad, toilet og strøm er gratis for gæster.
Betaling i automaten ved havnekontoret eller på MobilePay 70620.

Havnefoged

Vedbæk Havn

Vedbæk Strandvej 356
2950 Vedbæk
Tlf.: 45 89 12 23

www.vedbaek-havn.dk

Mød os på Facebook