Struer Lystbådehavn

Struer Lystbådehavn - en flot havn i Limfjorden

Holstebro-Struer Lystbådehavn er Limfjordens største og tiltrækker lystsejlere med sin fine beliggenhed, både fra Limfjorden og andre områder. I sommermånederne summer havnen af liv - en skøn forening af landkrabber, turister, fastliggere og gæstesejlere. Alle medvirker til at skabe den maritime stemning og det specielle miljø, som så mange sætter pris på. På havnen er der mange aktiviteter for alle. Kabelbane for de dristige og vandlegepladsen Fun Park. Der er også en legeplads og minigolf på vej.

Lystbådehavnen har alle tænkelige faciliteter og en hyggelig stemning i en marina, omgivet af sejlerhuse. I forlængelse af Sejlklubbens klubhus findes servicebygningen med bad og toilet, samt mulighed for at benytte møntvask og tørretumbler. På havneområdet er der adgang til gratis trådløst internet.

På havnen ligger flere smukke ældre træskibe, istandsat og renoveret af foreningen Nordvestjysk Fjordkultur.

Med sin beliggenhed tæt på byen er oplevelserne mange. Både for gæster, som vil gå opdagelse i byens mange butikker og for dem, der vil udforske byens attraktioner. Det nybyggede Kurbad Limfjorden ligger på havneområdet er er spændende alternativ til dem, som vil opleve wellness og velvære i afstressende omgivelser. 

Havnepenge

Alle bådstørrelser 136 Kr
Frihavnsordning   45 Kr

Autocampere 155 kr.
Priserne er inkl. el.
Slæbested: 53 kr. / enkeltbillet.

Se flere priser her

Gratis internet på havnen!
 

Maritim Chef

Torben Lindberg Strømgaard
 

Struer Lystbådehavn

Kulgade 6
7600 Struer
Tlf.: 97 85 02 28

havn@struer.dk
www.struerhavn.dk