Stege Havn

Velkommen til Stege Havn

Når du ankommer til Stege Havn, sejler du nærmest ind lige midt i den gamle konge by Stege.
Lystbådehavnen rummer flere havneafsnit og samtidig strækker havnen sig langs byen, hvor det også muligt er at fortøje langskibs. Du kan glæde dig til et aktivt havnemiljø og en meget aktiv købstad, hvor der afholdes mange arrangementer. Gå på opdagelse i den smukke by, som også er rig på special butikker og cafeliv.

Læs mere

I juli måned er der tirsdagsmarked i Stege. Byen forvandles til én stor handelsplads med masser af hygge, underholdning og gode tilbud. Gå heller ikke glip af det kendte ”Sildemarked”, som hvert år foregår i september. Byen som ligger lige ved havnen byder på en masse specialbutikker med Mønske specialiteter, blandt andet Møn bolcher og Møn is.

Stege er også hjemhavn for den historiske motorfærge MØN som sejler til Kalvehave, og er flittigt benyttet af cyklister i sommerperioden.  Vil du se mere, kan en tur med postbåden Røret til Nyord anbefales. Læs om Nyord her.

Møn er udnævnt til Unesco Biosfære område og har hevet flere priser hjem for deres Dark Sky tiltag, hvor du kan opleve titusindvis af stjerner på den klare nattehimmel.

Når du har udforsket Stege, så kan du besøge en af vores andre købstæder i Præstø og Vordingborg.

Læs mere

Havnepenge

  0  -  9 m155 Kr
  9 - 12 m200 Kr
12 - 15 m260 Kr
15 - 24 m500 Kr
24 - 40 m670 Kr
40 -860 Kr

Slæbested 155 kr. dagsbillet.

5. døgn i træk på
gæsteplads i en af Vordingborg Kommunes lystbådehavne er gratis.

Se flere taktser

Stege Havn

Ved Havnen 6
4780 Stege
Tlf.: 40 18 08 17

stege@vordingborg.dk