Søby Havn

Søby Havn på Ærø

På Ærøs nordvestlige spids ligger Søby Havn - byens omdrejningspunkt for beboere og gæster. Lystbådehavnen er omgivet af en dejlige natur, en fin badestrand og byder på sommeraktiviteter som legeplads og minigolf. Lystsejlerne kan glæde sig over en moderne marina med grillpladser med borde og bænke, samt rene og velholdte baderum på en gæstfri havn. Fra havnens restaurant kan man nyde en fantastisk udsigt over det sydfynske øhav. Dagli' Brugsen ligger direkte ved kajen. Lettere kan det ikke blive at provianterer.

Lystsejlerne og havnens andre gæster besøger flittigt Søby Havn. Det er den havn på Ærø, som har oplevet den forholdsvis største stigning i anløb fra 5000 til 7000 besøgende i 2022. Folk er glade for lystbådehavnen, og det forstår man. Her er en stor grill- og legeplads, restaurant på havnefronten og en hyggelig by ved havnen. Og vil man besøge resten af Ærø, Marstal eller Ærøskøbing, er busserne på Ærø gratis.

Tæt på byen ligger en af Europas smukkeste Seaside golfbaner og for børnene er der en fin legeplads. Lystfiskere har gode muligheder for at fange havørred fra kystpladser tæt på havnen. Der er fine vandrestier bl.a til naturområdet Vitsø og glem ikke at besøge Søbygaard kun 3 km fra havnen. Søbygaard er Ærøs sidste hertugelige gård og har sommeren igennem koncerter og aktiviteter for børn.

Havneopkræver Leo Clausen blev i 2012 udnævnt til den flinkeste og mest hjælpsomme havnefoged af segelnforum.de. Han er at træffe på broerne morgen og aften.

Velkommen til Søby Havn.

Læs mere

Havnepenge

  0 -  9 m150 Kr
  9 - 12 m170 Kr
12 - 15 m190 Kr
15 m240 Kr

Øvrige takster - se her

Rabat
Bliv i 4 døgn og få 1 gratis.

Øvrige takster

Lejrskoleskibe op til 8 personer250 Kr
Lejrskolesibe over 8 personer460 Kr

Flerskogsskibe tillægges 50% i perioden 1/7 til 31/8

Søby Havn

Søby Havn 6
5985 Ærø
Tlf.: 62 58 14 30

www.soebyhavn.dk
[email protected]

Autocampere

Autocampere er velkommen på Søby Havn, og alle havnens faciliteter stilles til rådighed.
Pris pr. døgn: 170 kr.

Havneopkræver

Leo Clausen