Rødvig Havn

Rødvig Lystbådehavn og fiskerihavn ved Stevns

Rødvig er en populær havn med en smuk beliggenhed tæt på Stevns Klint. Sejlere, autocampere og andre gæster nyder den aktive lystbåde- og fiskerihavn, som har bevaret sit maritime præg. Havnen er opdelt i to: Den travle fiskerihavn mod syd og lystbådehavnen mod nord. Her er altid noget at se på, mange spisesteder og butiker samt en fin legeplads. Rødvig Havn har også en ny servicebygning med vaskemaskine og køkkenfaciliteter. Havnen er omgivet af badestrande og her er gode muligheder for opklevelser for børn i alle aldre.

Læs mere

Rødvig har udviklet sig fra at være en klynge fiskerhuse til en aktiv by og havn. Vartegnet er den hvide flinteovn, som blev brugt da man brændte flint og udskibede kalk fra havnen. 

Der er mange oplevelser omkring havnen og et besøg på Stevns Klint ligger lige for. Den populære trampesti, som får helt til Bøgeskoven, bringer dig op på den 41 meter høje klint. Eller du kan besøge Skibsmotor Museet på havnen, som har en fin samling af mere end 300 motorer. Eller man kan bare nyde det aktive liv omkring fiskerihavnen.

Velkommen til Rødvig Lystbådehavn.

Havnepenge

  0 -   9 m155 Kr
10 - 12 m200 Kr
12 - 15 m260 Kr
15 - 24 m500 Kr
24 m -670 Kr

Havnepenge betales i automaten. På kvitteringen står en kode, som bruges til at købe strøm ved elstanderen.
Evt. uforbrugt strøm refunderes i automaten.

Autocampere

Autocampere er velkommen.
Pris pr døgn: 190 kr.
Tømnings billet til autocampere uden billet 50 kr.

Rødvig Fiskerihavn

Fiskerihavnen 18
4673 Rødvig Stevns
Tlf.: 56 50 69 54

www.roedvighavn.dk
[email protected]