Øster Hurup Havn

Øster Hurup Havn

Kattegat-kystens port til Himmerland er Øster Hurup Havn. Det er sommerparadiset for sejlere, som elsker den maritime stemning og lystbådehavns intime atmosfære. Her summer af aktivitet fra fritidsfiskere og gæster, som nyder havnelivet. På kajen kan er der borde og bænke med mange grillpladser, som er bygget af træ fra de gamle broer. Gæstesejlerne kan med fordel lægge til ved den nye flydebro midt i havnen, hvor der er 18 pladser til store både op til 16 meter. Andre ledige pladser i havnen kan også benyttes.

Øster Hurup Havn er ikke kun et yndet mål for sejlerne - besøgende fra campingpladsen og handelsbyen Øster Hurup sender en strøm af gæster til havnen. Her kan de nyde et måltid på Cafe Neptun eller ved Fiskebutikken, som har udendørs servering.

Børnene elsker stedet for den dejlige badestrand med det lave vand. Og krabbevæddeløbsbanen tiltrækker barnlige sjæle i alle aldre. Himmerland rummer også mange muligheder for oplevelser og lystbådehavnen har gratis cykler til gæster, der vil ud og se. Besøg bl.a. naturparken Lille Vildmose.

Havnen er en af de få, som stadig har en bedding, så der er mulighed for at få båden på land.
Velkommen til Øster Hurup Havn.

Læs mere

Havnepenge

  0 - 12 m180 Kr
12 - 15 m205 Kr
15 -400 Kr

Bad og strøm er inkluderet i havnepengene.
Koden til toiletterne står på døren til havnekontoret.
Slæbested : Gratis

Autocampere

Autocampere er velkommen på Øster Hurup Havn, og alle havnens faciliteter stilles til rådighed.
Pris pr døgn: 175 kr.
Holder man på pladsen efter kl. 12.00 betales for en ny dag.

Øster Hurup Havn

Havnen 46, Øster Hurup
9560 Hadsund
Tlf.: 51 29 19 01

[email protected]
www.osterhuruphavn.dk

Havnefoged

Per Silleborg