Odden Havn

Odden Havn på Nordsjælland

Odden Havn har to afsnit - en lystbådehavn og en aktiv fiskerihavn. Her er sikkert at anløbe, dag og nat i al slags vejr. Dog anbefaler vi ved kraftig pålandsvind, at anløbe fra øst og holde klar af vinkelfyret på molehovedet. Ved indsejling ligger lystbådehavnen på bagbord side med flydebroer med pæle til fortøjning agter, mange gæstepladser. Bemærk at lodsbådene fra Danpilot skal have fri passage. På land findes grillplads, toilet/bad samt legeplads med kun 50 m til bademole, sauna og shelter.

Læs mere

På havneområdet finder man et aktivt liv omkring fiskeriet og skibe på beddingspladsen. Fiskehandler med friskfanget fisk, Tunmuseum, fiskerestaurant, bådebygger og et cafeteria. Det nye Vandeksperimentarium til leg og læring, ligger frit tilgængeligt på havnen. Her er pumpe, kanaler, sluser, bassiner, vandmølle og en Archimedes’ snegl.

I gåafstand findes et velkendt fiskerøgeri med en flot udsigt over Kattegat samt dagligvare butikker med bageri. På cykel kan man besøge Odden Kirke og søhelten Peter Willemoes grav, som kæmpede en forgæves kamp mod den Engelske overmagt. Gniben er også et besøg værd, et spændende naturområde, der som Søværnets skydeområde har ligget uberørt hen og været utilgængeligt i over et halvt århundrede. Busforbindelse hertil og resten af Odsherred har stoppested på havnen.

Der er mulighed for at ligge langskibs på hele Nordmolen, men er forbeholdt til større skibe. Vær derfor klar til at forhale til anden plads ved anløb af større skibe. I fiskerihavnen er fortøjning ikke tilladt og i skudehavnen kun efter aftale. Sildekajen er kun til erhvervsskibe efter aftale. Dieselstander med dankortbetaling findes ved indsejling til fiskerihavnen. Beddingsgraven skal holdes fri for anløb af skibe i nød.

Velkommen til Odden Havn.

Læs mere

Havnepenge

  0 - 10 meter210 Kr
10 - 15 meter230 Kr
15 -365 Kr

Vand og strøm er inkluderet i prisen.
Betaling foregår i automaten ved havnekontoret.
Kortet giver adgang til alle havnens faciliteter.
Her kan også betales for brug af slæbestedet.
Øvrige priser se her

 

Autocampere er velkommen.
Prisen er 190 kr pr overnatning og alle havnens faciliteter stilles til rådighed.
 

Havneassistent

Klaus Høholt
[email protected]

Odden Havn

Vestre Havnevej 42
Havnebyen
4583 Sjællands Odde

Tlf.: 70 20 38 38

 

Havnefoged

Steen Hansen