Nykøbing Sjælland Havn

Seværdigheder nær Nykøbing Sjælland Havn

Besøg Pakhuset, Odsherred Museum og Kunstmuseum samt Kunsthåndværkermarked på Nykøbing Sjælland Havn.
 

Odsherred Museum

Odsherreds Museum er et kulturhistorisk museum for hele familien og vi tilbyder forskellige oplevelser i løbet af året. Her er udstillinger inde og ude - nogle gratis - samt værkstedaktiviteter for hele familien. Se den berømte Solvogn I udstillingen Solens Land. Find vej

Odsherreds Museum
Annebjerg Stræde 1
4500 Nykøbing Sj.
 

Malergården

Sigurd Swanes Malergården i Plejerup er familien Swanes velbevarede kunstnerhjem. Her kan du opleve sturene, atalieret og haven som er de selvsamme, som kunstmaleren Sigurd Swane og hans familie var omgivet af fra midten af 30'erne. Foto: VisitOdsherred. Find Vej

Malergården
Plejerupvej 10
4571 Grevinge

Odsherreds Kunstmuseum

Museet i Asnæs huser en samling af Odsherredsmalerne, der oftest udtrykte sig inden for den figurative og naturalistiske genre - naturen var en uudtømmelig inspirationskilde. Indimellem viser Odsherreds Kunstmuseum også eksempler på spændende nutidskunst. Find vej:

Odsherreds Kunstmuseum
Rødhøj 11
4550 Asnæs
 

Kunsthåndværkermarked

En række initiativrige kunsthånd-værkere fra Nykøbing Sjælland står bag OVNHUS kunsthåndværker-marked. Succesen er vokset gennem årene og i 2012 deltog ikke mindre end 71 anerkendte kunsthåndværkere og designere. Markedet afholdes på havnen.

OVNHUS
Havnevej 24
4500 Nykøbing Sjælland

Pakhuset

Pakhuset er byens kulturhus og byder på levende musik, skiftende udstillinger og aktiviteter for alle. Pakhuset består af to bygning: et gammelt renoveret pakhus, der rummer udstillingslokaler, musiksted og aktivitetshus, og en ny tilbygning, der rummer biblioteket.

Pakhuset
Vesterbro Torv 4
4500 Nykøbing Sj.