Middelfart Marina

Middelfart Marina i Fænø Sund, Lillebælt

Middelfart Marina er en af de største på Fyn. Lystbådehavnen har gennemgået en stor renovering med nye flydebroer med ekstra store pladser. En ny legeplads med opholdsområde og grill faciliteter indvies i slutning af maj 20924. Stranden ved havnen har nye boldbaner og her bygges også et nyt udekøkken med madpakkehus. Servicebygning har gode badefaciliteter med store og små baderum med toilet. Især dejligt for familier, som gerne vil have ekstra plads. Det er en aktiv lystbådehavn med mange aktiviteter for såvel sejlere, byens borgere oig andre gæster.

Vaskerummet fungerer også som bibliotek, hvor du kan byttet bøger uden beregning. Ved grillpladserne er der friske kryddrurter til fri afbenyttelse. Havnen har gratis wi-fi, som dækker det meste af lystbådehavnen.
For børn og andre barnlige sjæle er der en krabbebroen, man kan boltre sig på legepladsen eller på den blå flag badestrand tæt på havnen. Eller med aktiviteter som golf og beachvolley tæt ved havnen.

Match Racing Denmark og GoSail holder til i Middelfart Marina og tilbyder matchrace på Lillebælt. Den lokale golfbane ligger tæt ved havnen.

Læs mere

Havnepenge

  0 -   9 m168 Kr
  9 - 12 m204 Kr
12 - 16 m240 Kr
16 - 20 m276 Kr
20 -372 Kr

Skibe med flere end 10 personer 600 kr.
Autocamper 165 kr.

Øvrige priser for vinter og efterår, se her

Autocampere

Autocampere er velkommen på Middelfart Marina, hvor alle havnens faciliteter stilles til rådighed.

Middelfart Marina

Østre Hougvej 124
5500 Middelfart

Tlf.: 88 88 49 10

www.marina.middelfart.dk
[email protected]

Havnefoged

Chris Rendboe