Marstal Havn

Skipperbyen Marstal på Ærø

I skipperbyen Marstal på Ærø er der masser af maritim stemning. Havnen byder på mange oplevelser med en stor spændende legeplads, hyggelige grill-huse og restauranter. Gå på opdagelse i de mange kroge på havnen, som har bevaret sit præg en ægte havn og fiskerens arbejdsplads. I Marstal ligger Danmarks bedste Søfartsmuseum, hvor du bl. a. kan se arbejdet med renovering af Nationalmuseets tre-mastede skonnert, Bonavista. Gå en tur i byens smalle gader med gamle, fredede huse og unikke døre - stemningsfyldt og charmerende.

Lystbådehavnen har plads nok til alle og mange besøger hvert år Marstal. I 2022 slog haven rekord med næsten 20.000 anløb og er derved Danmarks mest besøgte lystbådehavn.

Langs havnen finder man et charmerende miljø med joller, fiskegarn, lystbåde og coastere. Den lange havnemole med den flotte, gamle kalkovn giver læ for østenvinden. Besøg også den smukke kirke fra 1738 med de mange skibsmodeller eller nyd en dag ved ved stranden på Eriks Hale med de yndige badehuse og det friske hav. Havnen har alle faciliteter med bad- og toilet, sejlerkøkken, beach-volley, fodboldbane, minigolf og megget mere.

Velkommen til Marstal Havn.

Læs mere

Havnepenge

  0 -   9 m160 Kr
  9 - 12 m180 Kr
12 - 15 m200 Kr
15 -250 Kr

I havnetaksterne er inkluderet strøm, bad og WiFi.
Ugekort, rabat og øvrige takster - se her

Der kan betales på MobilePay 55 78 85 eller til havnefogeden.

Autocampere

Autocampere er velkommen på Marstal Havn, og alle havnens faciliteter stilles til rådighed.
Pris pr. døgn: 180 kr.

Marstal og Ærøskøbing havne

Søndre Værft 3
5960 Marstal
Tlf.: 63 52 63 65

[email protected]
www.aeroehavne.com

Havnefoged

Christian Ørndrup