Korsør Lystbådehavn

Seværdigheder nær Korsør Lystbådehavn

Besøg en af Danmarks ældste biografer, gå en tur til Søbatteriet med de mange museer. Eller gå en tur omkring Noret - Danmarks største indsø.

Korsør Biograf Teater

Biografen i Korsør er en af verdens ældste fungerende biografer. Her er to sale i forskellige størrelser og der vises lejlighedsvis film i 3D. Stor butik med slik, popkorn, sodavand og øl. Biograf teateret drives af frivillige.
Find vej

Korsør Biograf Teater
Jens Baggesens Gade 17
4220 Korsør

Isbådsmuseet

Isbåde har i århundreder været et transportmiddel over Storebælt. Efter at en privat båd med 3 personer forliste, blev isbådetrafikken i 1794 overtaget af Postvæsenet. Turen over Bæltet kunne tage flere døgn, med mulighed for overnatning på Sprogø. Find vej

Korsør By- og Overfartsmuseum
Søbatteriet 7
4220 Korsør

Korsør Fæstning

Korsør Fæstning eller Slot er et tidligere borganlæg, som ligger strategisk ved Storebælt. Det blev anlagt umiddelbart nord for den gamle bykerne på en lille ø ved indsejlingen til byen. Fæstningen ligger i det historieske område Søbatteriet.

Korsør Fæstning
Søbatteriet 7
4220 Korsør

Vandreturen Norstien

Vandreturen på 16 km rundt om Korsør Nor byder på en afvekslende naturoplevelse. Noret er Danmarks største Nor og stien fører dig gennem naturskønne områder forbi den lille bådehavn i noret.