Humlebæk Havn

Humlebæk Havn - en tidligere kanonbådshavn

Humlebæk ligger blandt de store havne på 'guldkysten' af Sjælland. Denne lille perle blev bygget som kanonbådshavn under  Englandskrigen - nu en lille og fredelig lystbådehavn, som er velbesøgt sommeren igennem. Havnen er enestående, alene bygget af naturmaterialer i form af kampesten og træ.
Havnens støtteforening har fået Fredensborg kulturpris for bevaringsarbejdet af havnen - ikke kun for at skaffe midler til genopbygning efter stormen Bodil, men også for sin langsigtede indsats. Havnen er således løbende renoveret og byder alle gæster velkommen.

Læs mere

Uden for havnen ligger et vrag af linieskibet ”Sjælland”, der sank 2. april 1801. Det ligger på lavt vand og er et populært vrag at dykke på. Havnen holder traditionerne ved lige og kanonlauget står for salutskydning af den historiske kanon ved særlige lejligheder.

Nærmeste nabo er den berømte kunstmuseet Louisiana og Humlebæk Kirke med den fine kirkegård. Den gamle inderhavn er nu Kirkesøen, smukt beliggede mellem Louisiana og Kirken. Bag havnen ligger det fine fiskerleje som består af 18 fredede huse med karaktistiske, lave stakitter omkring. Disse huse er den først kendte flytning af fast ejendom i landet, idet de tidligere lå på området ved kirkesøen.

Læs mere

Havnepenge

Ophold fra kl 12 til kl 12 følgende dag.

  0 -   6 m160 Kr
  6 -   8 m190 Kr
  8 - 10 m210 Kr
10 - 12 m240 Kr
12 - 14 m270 Kr
14 -350 Kr

Strøm er inkluderet i prisen.
Tre timer anløb før kl. 15: 125 kr.
Se iøvrigt opslag på havnen.

Bemærk

Du kan betale via din smartphone med App'en Mobilepay tlf nr 69 919.

Vi modtager også betaling fra alle betalingskort.
Du skal ikke betale, før du er kommet i havn.

Poletter til bad og vaskemaskine kan købes på havnekontoret.

Havnefoged

Per Peteresen