Horsens Marina

Horsens Marina og lystbådehavn

Horsens marina ligger naturskønt i bunden af den smukke Horsens Fjord. Horsens er én af de største jyske byer og et perfekt udgangspunkt for et besøg i Østjylland. Nær Marinaen findes Danmarks bredeste gågade med butikker, caféer og indkøbscenter. Det er nu også muligt at sejle helt ind i bunden af Horsens Havn, hvor der er oprettet 20 gæstepladser samt toilet- og bad. Her ligger du stort set lige i hjertet af centrum og gågaderne med et væld af butikker, restauranter og hyggeligt bymiljø.

Byens mange museer og smukke, gamle kirker præger byen med det blomstrende kulturliv. Horsens er hvert år rammen om den store middelalderfestival, som afholdet i august. Er man musikinteresseret, byder byen på et hav af muligheder, som kan opleves i Fængslet eller på det nærliggende stadion. Så der er mange gode grunde til at sætte kurs mod Horsens Marina.

Marinaen har en ny stor restaurant, som ligger centralt på havnen med en smuk udsigt over fjorden. Servicebygningen med sejlerkøkken, toilet-, bade- og vaskefaciliteter er nyrenoveret og fremstår flot og moderne.  Miljøet omkring havnen og Marinaen har bevaret sit oprindelige maritime præg med de fine træskure fra det gamle fiskerimiljø. Går er tur eller slap af i de grønne, rekreative områder på havnen med mulighed for at grille.  

Horsens Lystbådehavn er hjemsted for Horsens Bådeklub, Horsens Sejlklub, Horsens Motorbåd Klub, Horsens Lystbådehavns Bådelaug. Horsens Fiskerihavnsforening, Horsens Roklub og Horsens Kajakklub.

Læs mere

Havnepenge

0 - 12 m130 Kr
12 m -235 Kr
Frihavnsordning  50 Kr
Autocampere185 Kr

 

Slæbested pr. gang: 25 kr.

Vand er inkluderet i havnepengene,
strøm betales via betalingsanlægget.
 

Autocampere

Autocampere er velkommen på Horsens Marina, og alle havnens faciliteter stilles til rådighed.
 

Nordøstpassagen 21
8700 Horsens
horsensmarina.dk
 

Havnefoged
Søren Lykke Sørensen
Telefon: 20 80 13 38
[email protected]