Haderslev Havn

Haderslev Havn i byens centrum

Sejl til Haderslev Havn og nyd sejlturen gennem en af Danmarks smukkeste fjorde. Turen tager ca 1 time og 15 minutter ved 6 knob, men tiden føles ikke lang for her er hele tiden noget at se på. Haderslev Havn ligger midt i byens hjerte, med kort afstand til indkøbsmuligheder og oplevelser. Indsejlingen er uddybet til 3,5 meter og der er 2,5 meter dybt på pladserne.

Nogle få kilometer øst for Haderslev by, på fjordens sydside finder man landsbyen Starup, som omkring år 1050 var et vigtigt handelssted. Her ligger Starup Kirke, hvis ældste dele kan føres tilbage til 1100-tallet.

På nordsiden ligger mange butikker og supermarkeder inden for få minutters gang. I byen findes der mange små caféer, hvor det ofte spilles levende musik om aftenen. Byen har mange flotte restaurede huse, som gør en gåtur i byen til en god oplevelse.

Haderslev Havn Nord
Kommunal havn som er i dag under omdannelse fra erhvervs- og trafikhavn til et område med lystbådehavn, boliger og rekreative muligheder f.eks Street Dome.

På Pakhuskajen er der bygget en ny servicebygning med bade og toilet muligheder. I samme bygning kan der købes havnekort til elstanderne, samt til toiltet og badefaciliteterne.

Det er ikke tilladt at campere med autocampere på Haderslev Lystbåde havn nord, her henvises til Haderslev Sejlforening på sydsiden eller Haderslev Campingplads.

Læs mere

Havnepenge

  0 - 10 m155 kr
10 - 12 m195 kr
12 - 15 m235 kr
15 - 470 kr

Der gives 2 dages rabat ved
forudbetaling for 7 dage.

Honnørkajen, Godskajen og Kulkajen i Haderslev, er kun for både over 15 m

Haderslev Havn

Adresse betalingsautomat:

Pakhuskajen 4
6100 Haderslev
Tlf. 20 45 37 32