Ejerslev Havn

Ejerslev havn - en lystbådehavn i Limfjorden

Ejerslev Havn er bygget op omkring den gamle udskibningshavn fra en tid, da udvinding af mo-ler var et stort erhverv. Nu er det en smukt anlagt og moderne lystbådehavn. Et tilholdssted for fiskere, sejlere og autocampister, som nyder det maritime miljø. Omgivelserne er helt unikke, præget af skrænter med lag af 50 milioner år gamle vulkanske asker og lag af moler. Eksempler på de mange fund kan ses i havnens permanent fotoudstilling om molergraven og molerværkets historie.

Read more

Området byder på flere vandre- og cykelture, især omkring lagunerne tæt ved havnen. Disse tidligere molersgrave er nu dybe laguner med mulighed for en tur i kanoen, og omgivet at stejle skrænter som også er til glæde for hangglidere. Nu er der adgang fra havet til lagunen, så småbåde og kajakker kan sejle under broen og opleve det stille vand.

Havnen har også 2 flydende sheltere, som ligger i lystbådehavnen, samt 3 i land. Lystfiskere har muligheder for fiskeri efter bl.a. ørred fra molen, og fangsten kan passende tilberedes ved en af grillpladserne. Højt over havnen og med en dejlig udsigt over Limfjorden ligger Café Lagunen, som holder åbent fra april til oktober - her kan sultne sejlere få stillet sult og tørst.
Stemningen er venlig og imødekommende og gæster er velkommen på havnen.

Havnepenge

Priser pr døgn

Gæstesejler170 kr
Autocamper170 kr
Telt pr person20 kr
Shelter pr person20 kr

 

Både og autocampere:
Strøm, bad og toilet, vaskemaskine og tørretumbler er inkluderet i prisen. Betaling i automaten eller via MobilePay.

  

Autocampere

Autocampere er velkommen på Ejerslev Havn, og alle havnens faciliteter stilles til rådighed.

Ejerslev Havn

Utkærvej 11, Ejerslev
7900 Nykøbing Mors
Tlf.: 23 86 87 51

www.ejerslevhavn.dk

Send en email