Aaroe Harbour

Facilities at Aarø Harbour

Julekirken

Årø Kirke fik navnet "Julekirken", fordi den blev taget i brug juleaften 1906. Det er en lille teglstenskirke med et forholdsvist højt skib med tøndehvælv af træ og en  harmonisk farvesammensætning. Korets østvindue er rundt og har et glasmaleri af Kristus med sejrsfanen. Find vej

Aarø Kirke
Årø 98
6100 Haderslev

Årø Vingård

En af Aarøs store attraktioner er Årø Vingård. Her kan gæster nyde et glas på terrassen og gå en tur i vinmarkerne og se, hvordan dansk kvalitetsvin bliver til. Flere af vingårdens vine har modtaget præmier og i 2011 blev en hvidvin fraÅrø Vingård udnævnt til den 'bedste danske hvidvin. Find vej

Årø Vingård
Aarø 250
6100 Haderslev

Brummers Gård

Brummers Gaard ligger kun 200 meter fra færgen. Her kan du nyde freden og roen, og havet kommer til syne næsten overalt på øen. I østfløjen ligger spisestedet Café Brummer. Her kan lejes havkajakker, fiskenet til børn, små trækvogne og cykler. Find Vej.

Brummers Gaard
Aarø 145
6100 Haderslev

Aarø Camping

I butikken kan der også købes lækkert nybagt morgenbrød hver dag. Rundstykker skal helst bestilles dagen før inden lukketid, I højsæsonen har vi hele dagen friskbagt brød klar til salg. For sejlerne er der på havnen et par indkøbscykler til rådighed.  Find Vej.

Årø Camping
Årø 260
6100 Haderslev

Aarø Naturlegeplads

Naturlegepladsen ligger tæt ved sportspladsen og lejrskolen og byder på mange aktivitetsmuligheder. her er boldbane, petanque bane (husk selv kugler), klatrevæg, gynger og balanceredskaber. I skoven kan du gå på opdagelse på 'Junglestien' og måske møde dyr undervejs?