Ebeltoft Havn

Ebeltoft Havn i centrum af Ebeltoft

Ebeltoft Havn består af to adskilte bassiner. Mod nord - tættest på Fregatten Jylland - er der plads til lystbåde og gæstesejlere. I det sydlige bassin ligger den charmerende fiskerihavn med sin maritime stemning.

Havnen ligger i særdeles smukke naturomgivelser i Nationalpark Mols Bjerge, tæt på Ebeltoft by. Havnebilledet er præget af museumesskibet Fregatten Jylland, som ligger i tørdok nord for havnen. Den gamle købstad byder på mange oplevelser i gåafstand - især bør nævnes det Gamle Rådhus, Farvergården og Glasmuseet.

Den gamle charmerende fiskerihavn fungerer stadig som fiskerihavn. Her kan du opleve den specielle maritime stemning med fiskekuttere, fiskere og redskabsskure, blandet i et hyggeligt miljø. Byens fiskeforretning ligger her, der er restauranter, kaffebar og specielforretninger med delikatesser.

Mange butikker er blomstret op omkring havnen. Her kan købes vin & specialiteter, friske og røgede fisk i butikkerne. Besøge også havnens caféer og restauranter, og gå på opdagelse i gallerierne og de arbejdende glasværksteder.

Lystbådehavnen består af en vestvendt mole til større skibe op til 45 m's længde, 10 meters bredde og en dybgang på 4,5 m. Denne mole er forbeholdt gæster. Derudover er der nye flydebroer mod øst, hvor gæstesejlere også er velkommen. Gæsterne kan benytte sig af den nye sejlerstue med køkken og udsigt til Mols Bjerge. Her er fine toiletfaciliteter og er gratis Wi-Fi på havnen.
Velkommen til Ebeltoft Havn

Havnepenge

  0 - 10 m130 kr
10 - 14 m150 kr
14 - 20 m235 kr
20 -275 kr

Slæbested: 50 kr

Du kan betale havnepenge via MobilePay på tlf. 20 33 59 87

Der betales for strøm på broerne, brug af slæbestedet og bad med et kort, som kan købes på havnekontoret i åbningstiden.

Havnefoged

Kenneth Laursen
Tlf: 20 33 59 87

ebeltofthavn@syddjurs.dk

Ebeltoft Trafik- og Lystbådehavn

Havnevej 15
8400 Ebeltoft