Anholt Havn

Seværdigheder nær Anholt Havn

Pakhuset Anholt

Pakhuset Anholt huser blandt andet den nye købmand, Spar Konge, Anholt fish & Chips og værelses udlejning. Ejendommen rummer 7 ny renoverede værelser, 3 nye badeværelser, nyt køkken. Alt sammen helt ud til kajen og kun 200 mtr fra stranden.
Se mere på www.pakhusetanholt.dk

Pakhuset Anholt
Anholt Havn
8592 Anholt

Al'got fra Havet

Al`got fra Havet er en populær restaurant og et tilholdssted for alle. Placering helt ud til kaj kanten, og med det gamle mole fyr solidt plantet på grunden. I den nye bar er der hver aften sommeren igennem live musik. Øens bedste udvalg af kvalitets is. Mød os på Facebook

Gennem Landet 88
Anholt Havn
8592 Anholt 

Ørkenen

Ørkenen på Anholt er en stedbetegnelse og ikke en landskabsbetegnelse.
Uagtet navnet finder man her en blanding af moseområder, birkelunde, stenrevler, klitter og sletter. Området er fredet, især på grund af de ca 250 arter af lav.Sæler på 'Totten'

Anholt har en fin bestand af sæler, som yngler på det fredede 'Totten', Anholts østspids. Der er af hensyn til ynglesæsonnen ikke adgang til området, men der er en fin udsigt fra fyret.

Anholt Fyr

Anholt fyr er et af landets tidligste fyr og er fra 1561. Fyret blev placeret på øens østerende, hvor det farlige rev, Knoben, skyder sig ud mod øst. Fyret var en del af den fyrafmærkede sejlrute, der gik over Skagen, Anholt, Kullen til København og videre mod syd til Falsterbo. Fyret er fredet.