Nyhed

Rabat på besøg i Vordingborgs havne

Gæstesejlere og autocampister kan nu få den tredje overnatning gratis i en af lystbådehavnene i Vordingborg kommune. Og tilbuddet kan ganges op til flere overnatninger.

 

Vordingborg Nordhavn
Vordingborg Nordhavn er blandt de 8 havne, som er omfattet af rabatten.

Af journalist Jesper Elle


Sejlere eller autocampister der besøger en af Vordingborg kommunes otte lystbådehavne og bliver i to dage i havnen, kan nu får en tredje overnatning gratis og det behøver ikke at være i den samme havn.

”Vi har rigtig mange havne og rigtig meget forskelligt farvand at sejle i med hver deres prøvelse og oplevelse for sejlere. På land byder vores otte havne på meget forskelligt. Nogle er rige på cafe- og restaurationsoplevelser, andre på handelsgader og kultur, og så har de fleste af vores havne en masse naturoplevelser få skridt fra havnen, hvor flere vandre- og cykelruter har stop, f.eks. Camønoen og Østersøruten.

Derfor har vi nu søsat den nye rabatordning, som skal gøre det endnu mere attraktivt for sejlere og autocampister at besøge vores lystbådehavne. Der er så rigeligt at sejle efter langs de sydsjællandske kyster,” siger Anders J. Andersen, formand for Klima- og Teknikudvalget.

Vordingborg Kommune ejer i alt 14 havne. Det er de otte lystbådehavne, som indgår i den nye attraktive rabatordning.
Havnene, der er med i rabatordningen, er: Vordingborg Nordhavn, Masnedsund Havn, Bogø Havn, Hårbølle Havn, Stege Havn, Kalvehave Havn, Præstø Havn og Klintholm Havn.
 
Flere gratis overnatninger
Vordingborg Kommune oplever i disse år, ligesom mange andre havne i Danmark, en stigning i antallet af autocampister, der ønsker at tage ophold på og tæt på havnene.

Autocampister får derfor samme tilbud som sejlerne og kan også få den tredje overnatning gratis.
For sejlere med fast bådplads i en af Vordingborg Kommunes havne er der også gode nyheder til i denne sæson. De kan nemlig sejle rundt til de havne, der ikke er deres ”hjemhavn” og få to sammenhængende overnatninger gratis.

”Vi arbejder hele tiden aktivt på at gøre det mere attraktivt at besøge, bo og bosætte sig i Vordingborg Kommune. Med den nye rabatordning til gæstesejlere og autocampister og den nye fordel til vores mange fastliggere, håber vi på, at endnu flere vil komme og besøge os og vores restauranter, cafeer, seværdigheder og attraktioner, som vi også håber får gavn af den nye rabatordning på havnene.
Jeg håber rigtig mange vil benytte sig af tilbuddet – som man gerne må gange op og f.eks. vælge seks overnatninger og få tre gratis,” siger Anja Valhøj, Chef for Plan, Byg og Intern Service, hvor havnene er forankret.

Læs mere om de otte havne her:
Præstø Havn
Stege Havn
Klintholm Havn
Kalvehave Havn
Vordingborg Nordhavn
Hårbølle Havn
Bogø Havn
Masnedsund Havn

 

Tilbage