Nyhed

Margretheholms Havn Lynetten - nu med bro!

Margretheholms Havn har fået en bro, som er adgangsvej til Lynetteholmen. Fleksible åbningstider gør det muligt fortsat at sejle til havnen.

Det er let at anløbe havnen, som har ventebroer på begge sider af den nye Margretheholmsbro. Både med en højde på mindre end 4,5 m kan sejler under broen, når den er lukket.
Øvrige sejlskibe kan trygt lægge sejlturen forbi Lynetten og oplev den autentiske havn, bygget med de bare næver af værftsarbejdere, som ikke kunne få en bådplads i København.
Du vil finde en provinshavn midt i hovedstaden, fyldt med nærvær og hygge.

Havnen er drevet af ildsjæle, som har et nært forhold til hvert bræt og hver hyggelig krog af havnen. Her er børnene med på havnene, hvor de kan lege med hinanden på en af havnens to legepladser. En der ligger midt på havnen og en der ligger i haven ved Vester Søhus

Besøg København og Christianshavn
Det mest oplagte besøgsmål er Refshaleøens Nordkaj, der er som en pose blandet bolsjer. Fra streetfood til cafeer, klatrehal og paintball til gourmetrestauranter i en blanding mellem butikker og antikmarked. Benyt dig også af de mange muligheder i København med Tivoli og Strøget, samt et utal af andre forlystelser. Nyd en frisk gåtur over Christianshavn og se Operaen og Christiania eller tag en af busserne til byens centrum.
Læs mere om Margretheholm Havn her

Tilbage

Margretheholms Bro

Broen til lystbådehavnen står åben for gennem-sejling indtil 15/6. Herefter er åbningstiderne:
Hverdage kl. 10, 12 og 14 og fra 16.00 til 07.00.
Broen er åben hele tiden i weekender.