Nyhed

Junior Rangers er nu klar til, at give sejlere på Møn en endnu bedre gæsteoplevelse

- Lystbådehavne

17 unge mellem 13 og 17 år er nu klar til at hjælpe med, at give gæstesejlerne på Møn en særlig oplevelse, når de mandag den 27. juni 2022 ifører sig Møn Junior Ranger uniformen. De nye Møn Junior Rangers skal blandt andet uddele ”gæsteposer” til sejlerne, svare på spørgsmål, oplyse gæsterne om oplevelser og seværdigheder og give gode gæsteoplevelser til de mange besøgende på Møn.

Møn Junior Rangers
Møn Junior Rangers står klar til at hjælpe gæstesejlerne i Klintholm, Stege og Bogø havne.

”Om sommeren har vi rigtig mange turister i hele Vordingborg Kommune - særligt på Møn. Dem vil vi gerne give en god oplevelse og sørge for, at de opdager de mange unikke oplevelser, vi har i vores område. Vores havne er ofte samlingssteder om sommeren. I Klintholm Havn, som er vores helt store ”indgang” for sejlere, kommer der cirka 10.000 gæstesejlere om året. I Stege Havn er der både mange sejlende, autocampister og landturister. Derfor kommer vores Møn Junior Rangers til at have base i de to havne, og muligvis nogle dage om ugen på Bogø Havn. Det skal sikre, at de mange cykelturister på de nationale og internationale cykelruter får en god gæsteoplevelse” siger Anders J. Andersen, Formand for Udvalget for Klima & Teknik.

Havnene på Møn er Klintholm Havn, Stege Havn og Bogø Havn. Du kan læse mere om lystbådehavnene på MarinaGuide.dk, hvor der også er informationer om seværdigheder og events.

Tilbage