Nyhed

7 dage i 3 havne for kun 291 kr. - gælder alle bådstørrelser

Der er god grund til at sejle til Limfjorden. Ikke nok med at prisen er attraktiv. Oplevelserne er så mangfoldige, at her er nok til syv dage, mindst

Lemvig Havn
Lemvig Havn ligger midt i byen, med mange oplevelser

Få steder i Danmark kan man opleve så forskellig og varieret natur, sejlermiljø og aktivitetsmuligheder som ved Lemvigs tre havne.

Lemvig Havn
Centrum er Lemvig Havn som ligger i hjertet af byen med masser af spisesteder, shopping og kulturelle tilbud bl.a. Krabbefestival i september.
Nærmeste naboer er Lemvig Sejlklub, den lokale badestrand med badebro, Lemvig Golfklub med udsigt til fjorden og smeltevandsdale fra istiden samt Lemvig Feriecenter med blandt andet en legeplads. Læs mere om Lemvig Havn

Her ligger også Danmarks internationale klimacenter, Klimatorium, hvor man både kan lære mere om klimaløsninger og benytte et større rekreativt udeareal, der også omfatter en skaterpark. Museet for Religiøs Kunst ligger på højre side, når man sejler ind i vigen og den gamle Toldbod er omdannet til et nyt museum for guldalderkunst.

Lemvig Marina
Herfra kan man sejle videre til Lemvig Marina, en rolig og naturskøn lystbådehavn, der ligger cirka 1 sømil nord for Lemvig by. Vil man besøge Lemvig by, men ønsker at overnatte et roligt sted uden havnebyens ræs, er Lemvig Marina et godt valg. Læs om Lemvig Marina

Thyborøn Havn
Tredje havn er Thyborøn Lystbådehavn ved Vestkysten, hvor der er et væld af maritime attraktioner.
Det er f.eks. Jyllandsakvariet, Sneglehuset, Iskunsten og Sea War Museum. Maritimt Historisk Museumscenter er på vej og bliver et museum uden sidestykke. Ved siden af lystbådehavnen finder man desuden en af Danmarks bedste badestrande. Læs om Thyborøn Lystbådehavn


Rabat for syv dage
Lystbådehavnene i Lemvig oplever da stor fremgang i antal gæster år efter år.
”Vi er glade for, at et stigende antal sejlere retter kompasset ind og sætter kurs mod den vestlige del af Limfjorden, hvor der er så mange muligheder i kommunens havne, hvor vi kan spille på alle tangenterne fra Vesterhavets friske badevand og uendelige sandstrande til Limfjorden kuperede morænelandskab med stejle skrænter,” siger havnefoged Kenneth Borum.
Og de vil i Lemvig gerne dele de mange oplevelser med flere. Derfor er der i år indført en rabat, som skal lokke endnu flere til.


De tre havne giver således sejlerne mulighed for at vælge, hvad der passer dem bedst ved at tilbyde, at man kan besøge de tre unikke havne på syv dage til en samlet pris på kun 291 kr. Prisen gælder for alle bådstørrelser, også i Thyborøn Havn og Lemvig Marina og strømkort kan bruges i alle tre havne i hele 2023.                        

 

Tilbage

Havneavisen MarinaNews

Læs mere om Lemvig Havne i Sommeravisen, MarinaNews nr 22 på side 13.