Hesnæs Havn

Hesnæs Havn på Falster

Detn idylliske havn Hesnæs ligger på Falster  er let at anløbe fra Femern Bælt, og således godt besøgt af gæstesejlerne. Her er smukke og rolige omgivelser, tæt på skoven og med gamle, bevaringsværdige fiskerhuse. Hesnæs er især kendt for sine rørklædte huse, opført efter en voldsom stormflod ødelagde havnen og byen i 1872.

Byens Spisebord, anlagt i 2014, er bygget ovenpå den gamle kystsikringsmole. Spisebordet er originalt opbygget med grill, vaskebord og siddepladser og skaber et smukt samlingssted for både sejlere, cykelturister og beboere.

Havnen har en mindre fiskeriflåde og lidt salg af fisk, hvilket bidrager til den maritime stemning. 

Havnen har nu fået en mobilmast, så fastboende, gæster og sejlere nu kan få dækning på telefonen. Der er således gratis wi-fi på havnen. Her er desuden rene og lækre bade- og toilet faciliteter, ofte rost af sejlerne.

Traktørstedet Pomlenakke ligger kun 1 km fra havnen, smukt placeret i skoven og med udsigt over havet. Indkøbsmulighederne ligger 5 km fra havnen i Horbelev, hvortil der er busforbindelse. Anløber du på tom mave, kan Byen's Pizzaria levere mad.

Tæt ved havnen er der adgang til en af Falsters bedste badestrande ved Hesnæs. De smukke omgivelser indbyder til gå -og cykelture i Corselitzes skove, der strækker sig over et 15 km langt bælte langs kysten nord og syd for Hesnæs.

Havnen ejes af fonden, Det Classenske Fideicommis, der er også ejer af godserne Corselitze og Fuglsang.

Velkommen til Hesnæs Havn.

Havnepenge

  0 -   8 m100 Kr
  8 - 10 m130 Kr
10 - 12 m150 Kr
12 - 14 m170 Kr
14 - 16 m220 Kr
16 -Efter aftale

Autocamper: 130 kr

Havnepenge kan evt betales på reg. nr. 3219 konto 11607411 (tillæg 25 kr) eller pengene kan lægges i postkassen på adressen Bagerste Vej 2, Hesnæs.

Yderligere informationer på opslagstavlen.
 

Havnefoged

Søren Hejlskov

Hesnæs Havn

Bønnetvej 65
4850 Stubbekøbing
Tlf.: 28 76 55 60

Autocampere

Autocampere er velkommen på Hesnæs Havn, og alle havnens faciliteter stilles til rådighed.