Fredericia Lystbådehavn

Fredericia lystbådehavn i Lillebælt

Fredericia ligger centralt i Lillebælt, og her er altid plads til gæsterne. Havnen kan rumme 500 både og har pladser til autocampere. Lystbådehavnen har et nyt, topmoderne havnehus på 575 m2,  som indeholder et flot gæsterum med køkkenfaciliteter, vaskemaskiner og tørretumbler. 

Havnehuset rummer også tre toiletter, samt otte rigtigt gode baderum. Baderummene er store og dermed meget familievenlige.

Lillebælt er et snævert og strømfyldt farvand, som driller mange gæster i farvandet. Besejles det rigtigt, kan man ikke undgå at lande foran indsejlingen til den nye havn.

Havnekort

Største skibe:
Længde 17 m
Bredde 5 m
Dybgang 2,7 m

Benyt dig af dit besøg i Fredericia Havn til også at se Nordeuropas bedste bevarede fæstnings-by. Gå en tur på det gamle fæstningsværk fyldt med statuer, kanoner og historiske bygninger. Eller tag børnene med i Madsby-parken tæt på havnen, med mulighed for sjov og leg eller se parkens mange dyr.

Hele havneområdet er under store omlæggelser og er anerkendt for sine vidtgående miljøforbedringer. Så en dukkert fra badestranden syd for havnen er forfriskende i klart og rent vand.

Café Cozy ligger på hjørnet af havnebassinet, og selve spiseafsnittet er ca. 50 m2. Dertil kommer en udendørs træterrasse på ca. 80 m2, som på kolde aftener vil være opvarmet med italienske terrassevarmere. Ud over caféen, som vil være åbent hele året rundt, vil der også være en kiosk, hvor man kan købe kaffe, øl, vand, is, chips og lidt lettere anretninger, til at tage med.

Friluftsrådet har den 28. maj 2015 tildelt Blå Flag til Fredericia Lystbådehavn. Blå Flag er en international miljømærkningsordning og samtidig et kvalitetsstempel, som tildeles til de strande og havne, som gør en ekstra indsats for miljøet og sikkerheden.

Fredericia Sejlklub og Fredericia Fritidssejlere holder til på havnen.
 

Havnepenge

  0 - 7 meter140 Kr
7 - 11 meter170 Kr
11 - 15 meter190 Kr
15 -210 Kr

Autocamper: 125 kr

Betaling foregår i automaten ved havnekontoret, hvor der også kan trækkes kort, der giver adgang til toiletter, baderum og affaldscontainere.

Havnekontoret

Kontorets åbningstider:
Hverdage 8 - 10
samt torsdag også 15 - 17

Ledige havnepladser

Havnen udlejer ledige bådpladser! Se priser her
 

Fredericia Lystbådehavn

Jesper Banksvej 7
7000 Fredericia
Tlf.: 79 21 50 69

www.frlh.dk

havnefoged@frlh.dk

 

Autocampere

Autocampere er velkommen på Fredericia Lystbådehavn. 
Alle havnens faciliteter stilles til rådighed.