Fredericia Lystbådehavn

Fredericia lystbådehavn i Lillebælt

Fredericia ligger centralt i Lillebælt, og her er altid plads til gæsterne. Her finder du alle moderne faciliteter i en lystbådehavn, som ligger tæt på motorvejen, og har gode parkeringsforhold.
Havnen kan rumme 500 både og har også pladser til autocampere. Lystbådehavnen har et topmoderne havnehus, som indeholder et flot gæsterum med køkkenfaciliteter, vaskemaskiner og tørretumbler. Her også toiletter, samt otte rigtigt gode, store baderum.

Benyt dig af dit besøg i Fredericia Lystbådehavn til at se Nordeuropas bedste bevarede fæstnings-by. Gå en tur på de gamle volde, og se statuer, kanoner og historiske bygninger. Eller tag børnene med i Madsby-parken tæt på havnen, med mulighed for sjov og leg eller se parkens mange dyr. Syd for havnen kan du opleve stranden med forfriskende klart og rent badevand.

Café Cozy ligger på hjørnet af havnebassinet. Ud over caféen, som vil være åbent hele året rundt, vil der også være en kiosk, hvor man kan købe kaffe, øl, vand, is, chips og lidt lettere anretninger.

Fredericia Sejlklub og Fredericia Fritidssejlere holder til på havnen.

Velkommen til Fredericia Lystbådehavn.
 

Læs mere

Havnepenge

  0 - 7 meter145 Kr
7 - 11 meter180 Kr
11 - 15 meter200 Kr
15 -220 Kr

Autocamper: 145 kr

Betaling foregår i automaten ved havnekontoret, hvor der også kan trækkes kort, der giver adgang til toiletter, baderum og affaldscontainere.

Autocampere

Autocampere er velkommen på Fredericia Lystbådehavn. 
Alle havnens faciliteter stilles til rådighed.

Fredericia Lystbådehavn

Jesper Banksvej 7
7000 Fredericia
Tlf.: 79 21 50 69

www.frlh.dk

Havnefoged
Peter Hermansen

havnefoged@frlh.dk

 

Havnekontoret

Kontorets åbningstider:
Hverdage 12.30 - 14.00
Lørdage   10.00 - 12.00
Søn- og helligdage: Lukket