Nyhed

Sjov tirsdag på Strandby Havn

- Sejler Nyt

Den sydlandske stemning kommer igen til havnen i Strandby, når Sjov Tirsdag løber af stablen i sommer. Fra den 12/7 og fire tirsdage frem, slippes det gode humør løs.

Sjov tirsdag på Strandby Havn
De sjove tirsdag byder bl.a. på fiskeauktion for turister. Friske fisk og skaldyr sælges til højeste bud.

Palmerne svejer i vinden, børnene leger i Rudolfs Tivoli mens andre går på skattejagt i loppemarkedet langs kajen.

Der er lagt op til sjov og ballade, underholdning på scenen og en masse godt til ganen på en havn, som gerne vil slippe det gode humør løs.
- Det er et familievenligt arrangement, vi sætter gang i til sommer. Her vil være aktiviteter for enhver smag, siger Peter Stokbro Larsen, der er tovholder på Sjov Tirsdag.

Et at de store tilløbsstykker er fiskeauktionen for turister. De fisk, som fanges om morgenen, sættes på auktion henholdsvis kl 18 og 19. Så der er lejlighed til at gøre en god handel og samtidig smage på havets spisekammer.

Maden & drikke hører til i festligt lag - det er der også rigeligt af på havnen. Og det til tonerne fra teltet, børnenes latter i Rudolfs Tivoli og lyden af kutterne, som sejler gæster på en tur til søs.

Strandby Havn vil overraske mange. Det er ikke kun en driftig fiskerihavn med stolte traditioner og mænd i gummistøvler. Her er også en stor lystbådehavn med alle faciliteter for sejlerne.
Prøv noget nyt, oplev noget andet. Sejl til Strandby.

Se mere om Strandby Lystbådehavn

Back