Strandby Lystbådehavn

Strandby Lystbådehavn, stor og aktiv havn

Strandby Havn ligger midt mellem Frederikshavn og Skagen på Jyllands Østkyst og er opdelt i flere afsnit. En stor fiskerihavn med mange hjemhørende fiskere, giver liv og akivitet. Især er fiskeriauktionen er en attraktion, som mange gerne vil opleve. Lystbådehavnen har sit eget bassin - her ligger også sejlklubbens klubhus, som holder dørene åben for gæsterne. Lystbådehavnen blev indviet i 2009 og består af 136 pladser i en flot og velholdt havn.

Lystbådehavnen har plads til såvel små sejlbåde og store skibe op til 18 meter og en dybgang på 4,5 meter. På havnen ligger spisestedet Den Blå Café, som servere friske fiskeretter. Brugsen ligger tæt ved havnen og beliggenheden gør det nemt at proviantere.

Om sommeren er der flere aktiviteter, som gør havnen et besøg værd. F.eks kan du opleve Fiskefestivalen med musik og al godt fra havet. Havnefesten i juni er altid et tilløbsstykke og Sjov Tirsdag er i sommermånederne en succes. Her vil være masser af aktivitet og underholdning med kajak, boder, både og en fiskeauktion, som er godt besøgt. Havnen er også kendt for sit store bådhotel og mange servicevirksomheder tilbyder reperation af motorer og skrog.

Omkring Strandby ligger dejlige sandstrande, som er børnevenlige med frisk badevand. Byen tæt ved kan besøges til fods og vil du opleve mere, er det let at tage tog eller bus til Skagen eller Frederikshavn.

Read more

Havnepenge

Priser pr døgn:

   0  - 10 m150 Kr
  10  -200 Kr

Havnepenge betales i automaten ved havnekontoret, Isingvej 5A.

Autocampere

Autocampere er velkommen på Strandby Havn.

150 kr. pr overnatning.

Strandby Havn

Strandby Lystbådehavn  
Isingvej 5A 
9970 Strandby  

Tlf. 98 48 22 59  
[email protected]